Sultangazi'de servisçiler çatıştı

İstanbul Sultangazi'de okul servisi ihalesinde iki grup arasında çatışma çıktı. Üç kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sultangazi'de Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesinde servis ihalesi nedeniyle iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Hafızlık eğitimi için gelen öğrencilerin okulda bulunduğu sırada yaşanan silahlı kavgada, üç kişi yaralandı.

50.Yıl Mahallesi'nde bugün okulun servis ihalesi için, iki servis şirketine ait grup okul bahçesinde toplandı. Ancak ihale başlamadan önce iki grup arasında tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine taraflar silahlarla birbirlerine ateş açtı. Bu sırada okuldaki öğrenciler öğretmenleri tarafından okul binasına götürüldü.

Yaralanan üç kişi çevredeki hastanelere kaldırılırken olayla ilgili gözaltılar olduğu belirtildi.

VELİLER OKULA KOŞTU

Çatışmada seken kurşunlar okul önünde park etmiş bir otomobile ve bir evin camına isabet etti. İhaleye girecek firmanın çalışanları, beş yıldır söz konusu okula servis hizmeti verdiklerini, bugün yapılacak ihaleye başka tarafların geldiğini ve kendilerine silahla saldırdıklarını iddia etti.

Öte yandan, öğrenci velileri olayı duyar duymaz çocuklarını almak için okula koştu. Polisin okul önünde güvenlik önlemi devam ediyor. (DHA/İSTANBUL)