Ceylin cinayetinde iki şüphe

Ödemiş'te oynamak için gittiği parktan kaybolduktan 3 gün sonra cesedi komşularının evinde bulunan Ceylin soruşturmasında polis iki ihtimal üzerinde duruyor. Komşu ailenin cinnet halinde Ceylin'i öldürmüş olabileceği ya da fidye için kaçırılmış olabileceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in ödemiş ilçesinde evlerinin önündeki parkta ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen 'Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz' yazılı mesajdan sonra kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik'in katil zanlısı karı kocanın sorgusu sürüyor.

Gözaltındaki oto tamircisi S.T. ve eşi Ş.T.'nin ilk ifadeleri alındı. 2008 ve 2009 yılında iki çocuğunu kaybeden Ş.T.'nin ifadesinde, olay günü oğluyla parkta oynadıklarını belirtip, "Ceylin, oğlumu çok severdi. O da bize katıldı. Bir süre birlikte oynadıktan sonra su içmek ve dinlenmek için eve çıktık. Ceylin, evin içinde koştururken, ayağı kayıp düştü. Başını yere çarptı. Öldüğünü anlayınca, korkup, cesedini odadaki sandığa kilitledim" dediği öğrenildi.

Akşam saatlerinde zanlılardan Ş.T.'nin annesi R.Ö. (62) de gözaltına alındı.

T. ailesinin olayın ardından Ceylin'in cesedini, binanın bodrumundaki bir sandığa kilitlediği ortaya çıktı. Vücudunda herhangi bir kesici alet ve kurşun yarası bulunmayan Ceylin Atik’in cesedi, savcı ve polisin evdeki gerekli incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Kaçırılan Ceylin Atik ölü bulunduKaçırılan Ceylin Atik ölü bulundu