'Kavurmacı yurtdışında mı?' sorusuna Topbaş'tan yanıt

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı'nın serbest bırakılmasına değerlendirme geldi: Topbaş'ın damadı olduğu için mi içeri alındı, damadı olduğu için mi bırakıldı, bunu bir düşünsünler.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Kavurmacı FETÖ ile ilgili davadan şartlı tahliye edilmişti. Çok tartışılan tahliye kararı sonrası Kadir Topbaş FOX TV'nin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının üstüne açıklama yapmanın doğru olmayacağını belirten Topbaş, Kavurmacı'nın yurt dışında olup olmadığı sorusu üzerine ise gergin bir şekilde üst üste 'inanıyor musunuz?' yanıtını verdi.

Topbaş şunları söyledi, "Ömer Faruk Kavurmacı, Kadir Topbaş'ın damadı olduğu için mi içeri alındı, damadı olduğu için mi bırakıldı, bunu bir düşünsünler. Şu an yargı süreci devam ediyor. Aklanmadı. 'Aklandı' ifadesi kullanılıyor, bu yargıya müdahale demektir, en güzel konuşmayı ve cevabı sayın Cumhurbaşkanı’mız yaptı bunun üzerine laf söylemek doğru olmaz.”

İBB Başkanı Topbaş, Kavurmacı’nın yurtdışında olup olmadığı yönündeki soruya ise soru ile karşılık vererek üst üste "İnanıyor musunuz?" dedi.