Beşiktaş Belediyesi: Peker'e sponsor olmadık

‘Şehrin En İyileri Ödüller’i gecesinde Sedat Peker'in ‘En Hayırsever İş Adamı’ ödülü verilen gecenin sponsorunun Beşiktaş Belediyesi olduğu haberlerine belediyeden açıklama geldi: "Logomozu kullandılar. Böyle bir şey mümkün değil."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü liderliği yapmaktan mahkum olan Sedat Peker’e ‘En Hayırsever İş Adamı’ ödülü verilen gecenin sponsorunun CHP’li Beşiktaş Belediyesi olduğu haberlerinin ardından belediyeden açıklama geldi. Belediyeden yapılan açıklamada “Sponsor olmamız için bizi aradılar fakat hiçbir şekilde kabul etmedik ve tek kuruş bir para vermedik” dedi.

Sedat Peker'e verilen ödülün sponsoru CHP'li belediyeSedat Peker'e verilen ödülün sponsoru CHP'li belediye

'BİZİM LOGOLARIMIZI KULLANMIŞLAR'

Milliyet gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Şehrin En İyileri Ödüller’inde bu yıl ‘En Hayırsever İş Adamı Ödülü’ Sedat Peker’e verilmişti.

Ödül verilen gecenin organizasyonunda sponsor oldukları haberini yalanlayan Beşiktaş Belediyesi, düzenlenen geceyle Beşiktaş Belediyesi olarak bir ilişkilerinin olmadığını söyledi. Belediye şu açıklamayı yaptı:

“Belediye olarak bu geceyle ilgili ne resmi ne de sözlü hiçbir şekilde sponsor olmadık. Kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmıyor. Bizim logolarımızı kullanmışlar. Belediye olarak hiçbir şekilde herhangi bir ödenek ödenmemiş ve anlaşmamız mümkün değil. Bizden sponsor olmamız için talepte bulundular fakat bu talebi kabul etmedik.”