Bekir Bozdağ: FETÖ'nün köpekleri yargı aleyhine havlamaya başlamışlar

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in ölümden sonra yapılan paylaşımlara tepki gösterdi. Bozdağ, "Kimin cennete cehenneme gideceğine FETÖ ve onun köpekleri karar vermez; sadece Allah karar verir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Denizli'de trafik kazasında şoförüyle birlikte yaşamını yitiren Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile ilgili açıklama yaptı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in makam aracı,  bu sabah cezaevine giderken, yan yoldan çıkan hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli, yaşamını yitirirken, koruma polisi ise yaralandı. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, ilk belirlemelere göre olayın suikast olmadığını, kamyon şoförünün "dur" levhasına uymaması nedeniyle kazanın yaşandığını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "FETÖ'nün tasmalı köpekleri, görev şehidi Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ve onun şahsında yargı aleyhine havlamaya başlamışlar. Kimin cennete cehenneme gideceğine FETÖ ve onun köpekleri karar vermez; sadece Allah karar verir" diye paylaşım yaptı.

FETÖ soruşturmalarında adı geçen ve firari olarak aranan Emre Uslu, başsavcı Mustafa Alper'in yaşamını yitirmesinin ardından "Binlerce masum kadın çocuk genci içeri tıktı. Üstüne kamyon devrilmiş ölmüş. Yaşasın zalimler için cehennem" ifadelerini kullanmıştı.

Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:

(HABER MERKEZİ)