Tıraş olurken evi basıldı: Abi bizde bir şey yok

İstanbul Beykoz'da Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon sırasında yanlış adrese girdi. Polis kapıyı kırarak içeri girdiğinde tıraş olan ev sahibi şok geçirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra çok sayıda sivil ekip destek verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden hareket eden ekipler operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı. Beykoz, İncirköy Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesine ekipler özel tim yardımıyla girdi. Girilen adreste şüpheli şahıs üzerine arama yapıldı.

Olayla ilgili Hürriyet'te yer alan haberde adreste yapılan aramalara özel eğitimli köpeklerinde destek verdiği görüldü. Bu sırada başka bir eve giren polisleri karşısında gören ev sahibi büyük şaşkınlık yaşayarak, "Abi bizde bir şey yok" diyerek derdini anlatmaya çalıştı. Evinde iç çamaşırlarıyla tıraş olurken operasyona yakalanan ev sahibi ne yapacağını şaşırdı. Ekipler adresin yanlış olduğunu anlayınca evden ayrıldı.