Polis panzeri Silopi'de eve girdi, iki çocuğu ezdi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde dün gece zırhlı polis panzeri bir eve girdi. Duvarı yıkarak evin içine giren panzer yataklarında uyuyan 2 kardeşin ölümüne neden oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Silopi'de 2 çocuk öldü Silopi'de dün gece zırhlı polis panzerinin bir eve çarparak girmesi sonucu, yataklarında uyuyan kardeş 2 çocuğun ölümüne neden oldu.

Silopi Karşıyaka Mahallesi 715'inci sokakta gece 23.50'de meydana gelen olayda, zırhlı polis panzeri belirlenemeyen bir nedenle, Mesut Yıldırım'ın evine çarparak içeri girdi. Girdiği odanın karşı tarafına kadar giden polis panzeri, duvar ve kolonları yıkarken, içeride yatakta uyuyan 7 yaşındaki Muhammet ve 6 yaşındaki Furkan kardeşlerin ölümlerine neden oldu.

Panzerin ezdiği çocukların annesi: Polisler silah doğrulttuPanzerin ezdiği çocukların annesi: Polisler silah doğrulttu

EZİLEREK CAN VERDİLER

Olayın duyulmasının ardından eve çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Ezilme sonucu can veren 2 kardeşin cenazeleri Silopi Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Hastane morgunda yapılan otopsi ardından 2 kardeş, toprağa verilirken, baba Mesut Yıldırım Hz. Osman Camii'nde kurulan taziyede, başsağlığı dileklerini kabul etti. Kazaya neden olan polis panzerinin MHP İlçe Binası'nı korumakla görevli olduğu belirtildi. (SİLOPİ/DHA)

silopi

Etiketler çocuk silopi panzer