Düşesin üstsüz fotoğrafları mahkemede

Kate Middleton'ın 5 yıl önce Fransa'da çekilen üstsüz fotoğrafları nedeniyle Closer dergisi çalışanı 6 kişiyi mahkemeye çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Prensi William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın 2012'de Fransa'da çekilen üstsüz fotoğrafı nedeniyle 6 kişi hakim karşısına çıktı.

The Guardian'da yer alan habere göre, 2012'nin Eylül ayında Fransız Closer dergisinde yayınlanan fotoğraflar nedeniyle kraliyet çifti harekete geçerek dergiye dava açtı.

Prens William ve eşi Kate'in Güney Fransa'da tatil yaptığı sırada, uzaktan çekilen fotoğraflarıyla ilgili olarak derginin editörü, yönetim kurulu başkanı ve iki fotoğrafçının da aralarında olduğu 6 kişi yargılanıyor.

Daha önce konuyla ilgili suçlanan iki fotoğrafçı, suçlamaları reddederek fotoğrafları kendilerinin çekmediği yönünde ifade vermişti. Mahkeme daha sonra son savunmalarını hazırlamaları için duruşmayı ertelemişti.

Polis iki fotoğrafçının, kraliyet çiftine yakın bir otelde kaldığını ve fotoğrafların yayınlandığı gün hesaplarına yüklü bir miktarda para yatırıldığını ortaya çıkarsa da, Closer dergisi fotoğrafı çekenlerin isminin asla açıklanmayacağını duyurmuştu.

(HABER MERKEZİ)