'Ahmet hocayla yapamadık'

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın referandum sürecinde ağırladığı bir yabancı misafirinin “Şu anda ne yaptıramıyorsun ki, AK Parti’ye genel başkan olmak istiyorsun?” sorusuna, “Dışarıdan müdahale ile bir yere kadar oluyor. Ahmet Hoca’yla yapamadık işte" dediğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs'ta yeniden AK Parti'ye üye olmasıyla birlikte partili cumhurbaşkanlığı dönemi başlayacak. Erdoğan'ın AK Parti'ye dönüşüyle birlikte siyasette yeni bir dönemin başlayacağını belirten Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, referandum dönemine ilişkin ilginç bir anekdotu da paylaştı.

Selvi'nin "AK Parti’de önemli gelişmeler yaşanacak" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

...Anayasa referandumu sürecinde yabancı bir misafiri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Şu anda ne yaptıramıyorsun ki, AK Parti’ye genel başkan olmak istiyorsun?” diye soruyor. Erdoğan, “Dışarıdan müdahale ile bir yere kadar oluyor. Ahmet Hoca’yla yapamadık işte. Binali Bey’le sorun yaşanmıyorsa, belediyeden bu yana benim yanımda olduğu için” karşılığını veriyor. Erdoğan’ın AK Parti’nin başına geçmesiyle birlikte 27 Ağustos 2014 tarihinde açılan parantez kapanacak...

Dinçer: Gül ve Davutoğlu'na hadsizlik korkulanı doğururDinçer: Gül ve Davutoğlu'na hadsizlik korkulanı doğurur

6-7 BAKAN DEĞİŞECEK

....21 Mayıs’tan itibaren ise AK Parti ve hükümet açısından yeni bir dönem başlayacak.

- AK Parti vitrini yenilenecek.

- Kabine değişecek. 6-7 bakanı kapsayan bir değişikliğin olması bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)

Times: Erdoğan tasfiyelerini hızlandırdıTimes: Erdoğan tasfiyelerini hızlandırdı