İHH 81 ilde Cem Küçük'ü şikayet ediyor

İHH, Cem Küçük hakkında katıldığı televizyon programında söylediği 'Mavi Marmara'daki o manyak tipler' sözleri nedeniyle 81 ilde suç duyurusunda bulunacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara gemisinde hayatını kaybedenlere “manyak” diyen Cem Küçük için İnsani Yardım Vakfı ( İHH) tüm illerde savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

Halk Sesi'nden Mete Çağdaş'ın haberine göre bugün 81 ilde eş zamanlı olarak, savcılıklara gidileceğini ve Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunulacağını belirten İHH Sinop şube başkanı Cemalettin Koca, "Mavi Marmara gemisinde şehit düşen bu vatanın evlatlarına 'manyak' yakıştırmasında bulunan İsrail dostu Cem Küçük hakkında tüm Türkiye genelinde eş zamanlı olarak  savcılıklara müracaatta bulunarak kendisinden şikayetçi olacağız" dedi.

Cem Küçük, katıldığı televizyon programında, "Erdoğan'ın AK Parti'nin başına geldikten sonra Mavi Marmara'daki manyak tiplerle, kafadan İsrail ve Batı düşmanları ile kibarca yollarını ayırması gerektiğini" söylemişti.

Cem Küçük'e 'Mavi Marmara' öfkesiCem Küçük'e 'Mavi Marmara' öfkesi

Cem Küçük'ten hayır veren Müslümanlara suçlamaCem Küçük'ten hayır veren Müslümanlara suçlama