Tunceli'de cenazeler enkazdan alındı

Tunceli'de dün düşen helikopterde yaşamını yitiren 12 kişinin cenazeleri kötü hava koşulları nedeniyle bu sabah alınabildi. Helikopterdeki polislerden birinin uçuş sırasında cep telefonuyla sosyal medyadan canlı yaptığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tunceli’nin Pülümür ilçesinden dün öğle saatlerinde havalandıktan kısa süre sonra kötü hava koşulları nedeniyle düşen polis helikopterinde yaşamını yitiren 12 kişinin cenazesi, bu sabah 06.00 sıralarında dağlık bölgedeki enkazdan alınarak Elazığ Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Helikopterde bulunan hakim Onur Alan, komiser Pilot Abdullah Ortanca, sözleşmeli pilot Dilaver Karsavuranoğlu, polis memuru teknisyen Murat Ködük, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman ile polis memurları Ekrem Dereli, Saadettin Demir, Candaş Kaplan, Mesut Özdemir, Ahmet Cihan Kilci, Hasan Yıldırım ve Azam Güdendede yaşamını yitirmişti.

Öte yandan helikopterdeki polislerden Mesut Özdemir'in cep telefonuyla sosyal medya hesabında canlı yayın yaptığı ortaya çıktı.

tunceli3

Kaza bölgesinde dondurucu soğukta gece boyu bekleyen jandarma ve polis özel harekat timlerinin de dönüşümlü olarak olay yerine en yakın Sarıgül Köyü’ne giderek burada kaldıkları öğrenildi.

(DHA)

Tunceli'de hâkim ve polisleri taşıyan helikopter düştüTunceli'de hâkim ve polisleri taşıyan helikopter düştü

Etiketler Tunceli helikopter