İrfan Değirmenci'nin evine kurşun

Gazeteci İrfan Değirmenci'nin evinin camına kurşun isabet etti. Yeni taşındığı evinin 11. katta olduğunu söyleyen Değirmenci, Gazeteduvar'a yaptığı açıklamada, "10 dakika öncesinde o camın önündeydim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Twitter hesabından referandumda 'hayır' oyu kullanacağını açıkladığı için işinden kovulan İrfan Değirmenci'nin evi kurşunlandı. Değirmenci olayı Twitter hesabından duyurdu.

Değirmenci "Sabaha karşı evim kurşunlandı. Polis inceledi sağolsun, zabıt tutuldu. 'Serseri kurşun' ihtimali üzerinde duruyorlar. İyiyim. Telaşlanmayın." diye yazdı.

'10 DAKİKA ÖNCE CAMIN ÖNÜNDEYDİM'

İrfan Değirmenci, olaya ilişkin Gazeteduvar'a yaptığı açıklamada, oturduğu evine kısa süre önce taşındığını belirterek, "Evim 11. katta. Salonun camına isabet eden kurşun içeri düştü. Sıkılan kurşundan 10 dakika önce o camın önündeydim" dedi.

BAYRAMOĞLU DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Gazeteci Ali Bayramoğlu da oy kullandığı okulda yaklaşık 30 kişilik bir grubun hedefi olmuştu. Bayramoğlu, "Linç edercesine saldırdılar. Saldıranları yönlendiren kişinin AK Parti seçim sorumlusu olduğunu öğrendim" demiş ve suç duyurusunda bulunmuştu. Ortaya çıkan videolarda da, "Bir kişinin, Ali Bayramoğlu'nu yakalayın" diye talimatlar vererek, bir grubu Bayramoğlu'na karşı yönlendirdiği ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ/ANKARA)

'Ali Bayramoğlu'nu yakalayın!''Ali Bayramoğlu'nu yakalayın!'

Kanal D, İrfan Değirmenci'nin işine son verdiKanal D, İrfan Değirmenci'nin işine son verdi

Değirmenci: Doğan beni hedef gösteriyorDeğirmenci: Doğan beni hedef gösteriyor

İrfan Değirmenci: Umut hep var olacakİrfan Değirmenci: Umut hep var olacak

İrfan Değirmenci: Yaşar Kemal'e layık olmaktır bütün amacımİrfan Değirmenci: Yaşar Kemal'e layık olmaktır bütün amacım

İrfan Değirmenci: Kariyerim kadar saldırılarda ölen insanlar konuşulsaydıİrfan Değirmenci: Kariyerim kadar saldırılarda ölen insanlar konuşulsaydı

Doğan'a göre Değirmenci 'kışkırtcı'ymışDoğan'a göre Değirmenci 'kışkırtcı'ymış