AKAM Merkezi Başkanı Özkiraz: Hayırcılar üzülmesin, biz kaybetmedik

AKAM Başkanı Özkiraz YSK'ya mühürsüz oyların sayısını açıkla çağrısı yaptı. Özkiraz 'Hayırcılar, üzülmesin biz seçimi kaybetmedik' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, referandum sonucuna itiraz etti. Özkiraz referandum 'hayır' lehinde değişmez ise, şirketini söz verdiği gibi kapatacağını açıklamıştı.

Özkiraz, Twitter’dan yaptığı açıklamalarda mühürsüz oyların geçerli sayılmasına tepki gösterdi. Özkiraz'ın yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"YSK başkanı geçerli sayılan kaç tane mühürsüz pusula var söylemiyor. Sonucu değiştirmeyecek sayıda olsa ilk bunu söyler tartışma biter. YSK başkanı mühürsüz kaç oy var kaçı evet kaçı hayır açıklamalıdır içeride hepsi mühürlenmeden önce.Tesadüfen mi hepsi evetçi semtlere gitti?

Hayırcılar üzülmesin biz seçimi kaybetmedik bir mafya kazandığımızı çaldı. 10 yıl sonra sorulduğunda utançtan kimse 'EVET' verdim demeyecek. Tr'de rüşvet ve hilenin girmedigi kurumları ÖSYM ve YSK idi. Bir mafya çetesi ikisini de ele geçirdi. Ne sınav ne seçim yapamaz olduk."