Özgür Özel: Manipülasyon geri tepti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sandıkların yüzde 64'la Evet açılmasına tepki gösterdi. Özel, AK Parti'nin Anadolu Ajansı'nı kullandığını ileri sürerek,“Bütün görevlilierimiz sandık başında kimse yerini terk etmesin bugün sandıktan hayır çıkacak”dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Referandum sonuçlarının ilk dakikalarında televizyonlarda Evet'in yüzde 64'lerle açılmasına CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, manipülasyon olarak yorumladı. Özel, sandık görevlilerine seslenerek;“Kimse sandıkları ter etmesin bugün sandıktan hayır çıkacak” dedi.

'ADALET VE KALKINMA PARTİSİ DEVLETİN KURUMUNU KULLANARAK...'

Özel, kendilerine Whatsapp gruplarından Anadolu Ajansı'nın hazırlandığı bir manipülasyonun haberi geldiğini söyleyerek manipülasyon yapıldığını söyledi. Özel,“Adalet ve Kalkınma Partisi devletin bir kurumunu kullanarak büyük bir manipülasyon yaptı ama bu manipülasyon geri tepti. Dün bütün gece sabaha kadar. Adil Gür'e yaptırtılmış olan 61'e 39 sonuçla ekranları açacaklar özellikle Cumhuriyet Halk Partili sandık görevlilerinin sandığı terk edecek bir moral bozukluğu yaratacaklar daha sonra sandıklar terk edildikten sonra ne olacaksa olacak diye. Bu konuda herkesi uyardık zaten sandık görevlilerimiz kendinden emindi. Ama bugün hangisi oldu 64'le açtılar bugüne kadar sandıkların yüzde 10'u açıldığında bile sonuç çok değişmez. Bir, iki oynar durumdayken şu an da bu büyük açık manipülasyon ortada. Sesimizin ulaştığı herkese söylüyoruz sandıkları terk etmeyin bugün sandıktan hayır çıkacak Adalet ve Kalkınma Partisi devletin bir kurumunu kullanarak büyük bir manipülasyon yaptı ama bu manipülasyon geri tepti. Bütün görevlilerimiz sandık başında kimse yerini terk etmesin bugün sandıktan hayır çıkacak.”