Sevgilisine kızdı, önüne geleni vurdu

Cezaevinden şartlı tahliyeyle çıkan 21 yaşındaki Eray Aygün evde sevgilisiyle kavga ettikten sonra sokağa çıkarak önüne gelene ateşetti. 2'si ağı 6 kişi yaralandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde sevgilisiyle tartışan 21 yaşındaki saldırgan sokağa çıkıp önüne geleni vurdu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri caddede kanlar içinde yatan 6 yaralı buldu. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır. Gasp suçundan girdiği cezaevinden, cezasının bitimine 1 yıl kala yeni infaz yasasından faydalanarak çıkan saldırgan kayıp.

Saldırı dün akşam 21.00 sıralarında Bahçelievler Şirinevler Mahmutbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Sevgilisiyle kavga eden 21 yaşındaki Eray Aygün dışarı çıktıktan sonra 2 kişiyle bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Görgü tanıkları anlattıklarına göre belinden silahını çıkarıp ateşleyen Aygün tartıştığı 2 kişiyi vurdu. Caddede yürümeye devam eden saldırgan bu kez 4 kişilik bir grubun üzerine kurşun yağdırdı. Aygün'ün bu kişileri de "Ne bakıyorsunuz" diye bağırdıktan sonra vurduğu öğrenildi.

Aygün'ün 6 kişiyi vurduğu sırada yaşananlar çevredeki bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde silah seslerini duyan esnaf dükkanlarından çıkarak olay yerine bakarken diğer kişiler ise uzaklaşıyor.

(DHA)