Ülker'den margarinli 'Evet' kararı

Ülker'in 1 Nisan şakalaşması konulu reklamı nedeniyle zor günler yaşayan Murat Ülker, referandumda 'Evet' diyeceğini açıkladı. Ülker kararını Twitter'den 'Evet' markalı margarine atıf yaparak duyurdu. Ülker'in margarinli 'Evet' çağrısı sosyal medyada da tartışmalara neden oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 16 Nisan'da yapılacak referandum için Twitter hesabından mesaj paylaştı. Ülker mesajında, "1974'ten bu yana Aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET'i severim" diye yazdı.

Murat Ülker, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar‏'ın, Ülker grubunun ürettiği 'Evet yağ' kutusu ile 'Ben EVET diyorum. Murat Ülker naber?' notuna alıntılayarak cevap verdi. İşadamı mesajında, "1974'ten bu yana aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET'i severim" ifadelerini kullandı.

'DURUM BU KADAR KÖTÜ MÜ?'

Ülker, kendisine "Yazık, durum bu kadar kötü demek" yazan bir kullanıcıya da "Yok be yahu" diyerek cevap verdi.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar'ın, Twitter'den 'Ben Evet diyorum, Murat Ülker naber?' sorusu üzerine Murat Ülker de 'Evet' açıklaması yaptı.

ÜLKER'İN REKLAM FİLMİ ELEŞTİRİ ALMIŞTI

Ülker'in 1 Nisan için hazırladığı reklam filmi tartışmalara neden olmuş ve AK Partililerin tepkisini çekmişti. "1 Nisan yaklaşıyor, tuhaf şeyler oluyor" mesajı ile başlayan Ülker'in reklam filmi, 'darbeyi çağrıştırdığı' iddialarına gelen tepkiler üzerine yayından kaldırılmıştı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ise kendilerine 'kumpas' kurulduğunu belirterek reklamı yayından kaldırtmıştı. (HABER MERKEZİ)

Ülker reklamı istifa getirdiÜlker reklamı istifa getirdi