Balonda kraliçenin yüz kemikleri kırıldı

Kolombiya güzellik kraliçesi Madelein Lopez Camelo, Kapadokya'da düşen balondaydı. Kolombiyalı model olayda yüzünden yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ülkesi Kolombiya'da güzellik kraliçesi seçilen ve TOFAŞ basketbol oyuncusu Juan Palacios'un sevgilisi Madelein Lopez Camelo Kapadokya'daki balon kazasında yaralandı.

"Kazayı hatırladığım kadarıyla her şey çok sakin geçti. Nasıl oldu bilmiyorum, her şey bir anda kontrolden çıktı" diyen ve Kapadokya Hastanesi'nde tedavisi süren Camelo'nun yüz kemiklerinde kırıklar olduğu, durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Balon kazalarında 3 ayda 2 kişi öldüBalon kazalarında 3 ayda 2 kişi öldü

PİLOT SERBEST

Öte yandan, 1 kişinin ölümü, 6 kişinin yaralanmasına neden olan balon kazasının ardından gözaltına alınan balonun pilotu Bekir G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay günü saat 06.15'te Göreme Beldesi'nden havalanan balonun bir süre sonra rüzgârın etkisiyle Mustafapaşa Köyü istikametine yöneldiğini ve iniş için yer ekibini uyardığını aktaran Bekir G.'nin balondaki bir kadının, "Neden erken iniyoruz, uçuşun bir saat sürmesi gerekiyor" demesi üzerine, "Macera mı arıyorsunuz, güvenliğimiz daha önemli" karşılığını verdiğini, bu esnada rüzgârın etkisiyle balonun alçaldığını, elektrik tellerine takılmasını engelleyemediğini belirttiği öğrenildi.