Kılıçdaroğlu TRT yayınında TRT'yi eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT yayınına katıldı. TRT'nin yayınlarında eşit davranmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Şu programı almak için araya bir sürü şey koyduk. Sayın Numan Kurtulmuş’la konuştuk" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT Haber, TRT Türk ve TRT Radyo ortak yayınına katıldı. Taşkın Koç’un sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, TRT'nin yayın politikasını eleştirdi.

Programın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması nedeniyle geç başladığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bakın tek adam rejimine en tipik örneği bu akşam yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanı konuşuyor, bana saat 19.00’da televizyon programı yapılacak denmiş ama onun sözü kesilemiyor, kimse kesmeye cesaret edemiyor. Sayın Cumhurbaşkanı konuşuyor, başımız belaya girmesin, anamuhalefet partisinin genel başkanı kibar bir insandır, o biraz bekler, biz 19.30’da devreye gireriz" ifadelerini kullandı.

TRT'nin yayınlarında eşit davranması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Şu programı almak için araya bir sürü şey koyduk. Sayın Numan Kurtulmuş’la konuştuk. Benim param da var burada. Tarafsız, eşit davranması lazım. Sayın Başbakan TRT’ye çıkarken bütün kanallarda verilir, biz çıktığımızda dar alanda verilirse eşit değildir" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)