Meral Akşener: Hakimler ve savcılar beni tehdit ediyor

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, hakim ve savcılardan tehdit mesajları aldığı öne sürdü. Akşener, "Elinizden geleni ardınıza koymayın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP ihraç edilen Meral Akşener, referandum döneminde hakimler ve savcılar tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Akşener, "Hakimler mesaj atıyor, 'Sonra görüşürüz haa', görüşsek ne olacak? Elinden geleni ardına koyma" dedi.

Meral Akşener, referandum çalışmalarını kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Akşener sahneye "Rumeli kızı, Türk milletinin asenası, Allah nasip ederse Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra Türkiye Cumhuriyeti devletini yönetecek tek Rumelili, Meral Akşener" anonsu ile çağrıldı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın eleştiren Meral Akşener, "Başbakan 'hayır' diyenleri teröristlikle suçladı. Ben buradan soruyorum. Sizler arasında Habur'da davul-zurna ile PKK'lı terörist karşılayan var mı? Sayın Başbakan duy. PKK'lı teröristlerle masaya oturan var mı?" ifadelerini kullandı.

'ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ'

Anayasa değişiklik teklifini eleştiren Akşener, "Şapka düştü, kel göründü. Anayasa teklifinin Cumhuriyet'in kuruluş ilkelerini, Atatürk ve arkadaşlarının değerlerini ortadan kaldırmak üzere bir rejim değişikliğine bir sebep olacağı bu '94 senelik parantezi kapatıyoruz' diyenler şapkayı düşürmüş keli göstermiştir" şeklinde konuştu.

'DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEZDİK'

Meral Akşener, hakim ve savcıların tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti. Akşener, şunları söyledi:

"Hakimler mesaj atıyor, 'Sonra görüşürüz haa', görüşsek ne olacak? Elinden geleni ardına koyma. Savcılar mesaj atıyor 'küsmece yok'. Hakim ve savcının, camide imamın, politika yaptığı, tercihleri için insanları tercih ettiği benim vergimle maaş alan imam efendim, benim gibiler için 'kafir' diyor. Allah sizi ıslah etsin. Böyle bir dönem görülmemiştir. Beni tehdit ediyorlar, ben de onlara diyorum ki 'harami var deyu. Korku verirler, benim ipek yüklü kervanım var. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın, demirden korksaydık trene binmezdik." (KIRKLARELİ/DHA)