Diyarbakır Milli Eğitim Newroz'da okula gelmeyenlerin listesini istedi

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü, bugün tüm okullara bir yazı göndererek, izinli ya da izinsiz göreve gelmeyenlerin isim listesini istedi. Milli Eğitim, öğrencilerin okul dışına bırakılmaması için de ek önlemler alınması uyarısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Binlerce kişinin katılımıyla Newroz'un kutlandığı Diyarbakır'da Milli Eğitim Müdürlüğü kentteki tüm okullara bir yazı gönderdi. Bugün gönderilen yazıda izinli-izinsiz göreve gelmeyen tüm personelin isimlerinin bildirilmesi istendi. Yazıda öğrencilerin okuldan ayrılmamaları için nöbetçi öğretmen sayısın artırılması da talep edildi.

'HUKUK HİZMETLERİ ŞUBESİ'NE BİLDİRİN' TALİMATI

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü'nden, nevruz kutlamasına katılanların tespiti için gönderildiği değerlendirilen yazıda şu ifadeler yer aldı: "İlgi tarihli yazıda belirtilen 21/03/2017 tarihinde izinli/izinsiz olarak göreve gelmeyen öğretmen ve personel isim listeleri ile öğrenci sayılarının ivedi olarak Müdürlüğümüz Hukuk Hizmetleri Şubesine bildirilmesi, ayrıca okulunuzda eğitim gören öğrencilerin 21/03/2017 günü ders esnasında izinsiz olarak okuldan ayrılmamaları için nöbetçi öğretmen sayısının artırılarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda; gereğini rica ederim." (DİYARBAKIR)