Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım servetini dolandırıcılara kaptırdı

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın dolandırıcılık çetesine yaklaşık 10 milyon lirasını kaptırdığı ortaya çıktı. Çetenin sanatçı, oyuncu ve yargı mensuplarının da aralarında olduğu çok sayıda kişinin toplam 300 milyon lirasını dolandırdığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım dolandırıldı. Futbolcunun, bir dolandırıcılık çetesinin kurbanı olduğu ve kaptırdığı paranın az bir bölümünü kurtardığı öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre, Titan saadet zinciri' benzeri bir oluşuma giren 27 yaşındaki futbolcunun yaklaşık 10 milyon liralık zarara uğradığı öğrenildi.

Dolandırıcılık çetesinin Hasan Ali Kaldırım'ın yanısıra sanatçı ve savcı gibi çok sayıda ismin yaklaşık 300 milyon lirasını dolandırdığı belirtiliyor.

AZİZ YILDIRIM'DAN YARDIM İSTEDİ

Hasan Ali Kaldırım'ın yaşananlar üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere yöneticilerden yardım istediği ve paranın çok az bir bölümünün son anda kurtarılabildiği öğrenildi.

PONZİ ÇETESİ!

300 milyon TL gibi büyük bir para ile kayıplara karışan dolandırıcıların yaptıkları operasyonun adını ise "Ponzi" koydukları belirlendi. Ponzi adı, dünyadaki ilk titan ve dolandırıcılık sistemini kuran Charles Ponzi'den geliyor.