Sedat Peker'dan Avrupa'ya videoyla tehdit

Sedat Peker, bu kez Avrupa ülkelerini hedef alan bir video paylaştı. Peker, Avrupa'ya Gezi olaylarından daha beterini yaşatacaklarını iddia ederken "Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hüküm giyen Sedat Peker, Avrupa ülkelerini bir video yayınlayarak tehdit etti.

Anayasa değişikliği referandum çalışması için Almanya'da toplantı düzenlemek isteyen bakanların programlarının iptal edilmesine tepki gösteren Peker Twitter'dan paylaştığı videolu mesajda, Almanya'nın 'hayır' için çalıştığıını öne sürerek, evet toplantısı yapmak isteyenlere yasak getirildiğini söyledi.

Sedat Peker: Sokağa çıkacakları bekliyoruzSedat Peker: Sokağa çıkacakları bekliyoruz

Avrupa'da 'Hayır' mitingi yapanları 'terörist' olarak nitelendiren Sedat Peker, AB'nin Türkiye'de referandumda 'Evet' çıkmaması için 'var gücüyle çalıştığını' iddia etti.

Sedat Peker'den 'Evet' mitingiSedat Peker'den 'Evet' mitingi

'GEZİ'DEN BETER OLAYLARI YAPABİLİRİZ'

Sedat Peker, "Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar öğretisiyle yetişen neslimizin Avrupa'nın her noktasında Gezi olaylarından çok daha beter olan şeyleri nasıl yapabileceğimizi, o gün geldiği zaman tam olarak öğrenecekler" dedi. (HABER MERKEZİ)