'Her hatalı ihraçta trajedi var'

Deniz Zeyrek köşesinde gerekçe gösterilmeden ihraç edilen Eğitim Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol'a yer verdi. İhraçları 'bir insan üzerinden' anlatacağını söyleyen Zeyrek "Mevzu ‘hata mağduru bir insan’ ise büyüyen rakamlar, düşen oranlar, istatistikler teferruat kalabilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hürriyet gazetesi köşe yazarı Deniz Zeyrek, köşenin kamuda yaşanan ve büyük tepki çeken ihraçları taşıdı. Başbakan Binali Yıldırım'ın genel yayın yönetmenleriyle yaptığı sohbette ihraçlara eleştiriler getirildiğini belirten Zeyrek Hükümetin tavrının 'kurunun yanında yaş da yanar' olduğunu yazdı.

Köşesine Eğitim Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol'un ihraç süresini de taşıyan Zeyrek, Akyol'un 'olası ihraç' nedenlerini sıraladı.

Akyol'un, '15 Şubat’ta maaş alamadığını, bütün emeklilik haklarını kaybettiğini ve sağlık hizmetinin 100 gün sonra biteceğini de yazan Zeyrek "Ancak adalet yerini bulana dek yapılan her hatanın, ilgili her ‘İNSAN’ın hikâyesinde bir trajedi olarak vücut bulabileceği unutulmamalı" diye yazdı.

Köşenin tamamını buradan okuyabilirsiniz