Prof. Nurcan Törenli: 'İhraç edilen arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz'

AÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurcan Törenli, ihraçlara tepki gösterdi: "Arkadaşlarımızın ihracı, fakültemizin akademik kadrosunda açılan yarayı daha derinleştirmiştir."

Google Haberlere Abone ol

Nurettin Öztatar

ANKARA - Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurcan Törenli, KHK’larla ihraç edilen akademisyen arkadaşlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

İhraçlarla fakültenin akademik kadrosunda açılan yararın derinleştiğini belirten Törenli, “Uzun yıllar fakültemizde öğrencilere ve programlara verdikleri emeğin bilinci içinde şimdi ve daha önce ihraç edilen tüm meslektaşlarımızla akademik dayanışmaya değer verdiğimizi bir kez daha yineliyoruz” dedi.

Prof. Dr. Nurcan Törenli’nin açıklaması şöyle: “Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz ve son KHK'lar ile görevlerine son verilen arkadaşlarımız Prof. Dr. Nur Betül Çelik, Prof. Dr. Mine Gencel Bek, Prof. Dr. Funda Başaran, Prof. Dr. Funda Şenol Cantek, Doç. Dr. Tezcan Durna, Arş. Gör. Dr. Aylin Aydoğan, Arş. Gör. Dr. Hakan Yüksel, Arş. Gör. Banu Durdağ, Arş. Gör. Can Irmak Özinanır ve Arş. Gör. Vahdet Mesut Ayan’ın ihracı, fakültemizin akademik kadrosunda açılan yarayı daha derinleştirmiştir. Uzun yıllar fakültemizde öğrencilere ve programlara verdikleri emeğin bilinci içinde şimdi ve daha önce ihraç edilen tüm meslektaşlarımızla akademik dayanışmaya değer verdiğimizi bir kez daha yineliyoruz. Sevgili arkadaşlarımız, değerli bilim insanları sizlerle gurur duyuyoruz…"