Ergen ve Laçin'den İrfan Değirmenci'ye destek

Gülben Ergen ve Berna Laçin İrfan Değirmenci'ye destek açıklamasında bulundu. Laçin, "Demokrasi'nin "D"si kalmıştı o da @degirmencifan'ın atılmasıyla gitti!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Gülben Ergen ve oyuncu Berna Laçin'den İrfan Değirmenci'ye destek açıklaması geldi. İrfan Değirmenci'nin, Kanal D'deki işine referandumda 'Hayır' diyeceğini duyurduğu için son verilmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından pek çok isim, sosyal medya hesabından yaşananlara tepki gösterdi.

Gülben Ergen Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ekranda yıllardır samimiyetinle, gülen yüzünle biriktirdiğin milyonlar seni bırakmaz... #İrfanDeğirmenci yolun aydınlık olsun" dedi.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN DESTEK 

Başkanlık referandumunda 'Hayır' diyeceğini açıkladıktan sonra Kanal D'nin işten çıkardığı haber spikeri İrfan Değirmenci'ye bir destek de ekranlardaki rakibi İsmail Küçükkaya'dan da geldi. Küçükkaya, Değirmenci'nin işini titiz yapan, çalışkan ve duyarlı bir televizyon habercisi olduğunu söyleyerek "Rakibim olması benim ayrıcalığımdı" dedi. Küçükkaya "Benim; -televizyonda, varsa bir başarım- bunda İrfan Değirmenci gibi başarılı bir rakibimin olmasının katkısı büyüktür. Üzüntülüyüm." diyerek duygularını ve desteğini paylaştı.

Konuyla ilgili Berna Laçin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, " Demokrasi'nin "D"si kalmıştı o da @degirmencifan'ın atılmasıyla gitti! Yazıkları olsun Türkiye! Memleketi şu halden kurtaramayan hepimize!" dedi. ( HABER MERKEZİ)