Kar ve soğuk hava geri geliyor

İstanbul başta olmak üzere kar yağışı geri geliyor. Yurt genelinde sıcaklıklar düşüyor. Haftasonu kar yağışı başlayacak bu illere uyarı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Meteoroloji İstanbulluları kara karşı uyardı. Meteorolojiye göre, İstanbul'da cumartesi günü karla karışık yağmur, pazar günü ise kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor. Sıcaklıklar ise yurt genelinde düşecek. Hafta sonundan itibaren Marmara ve Batı Karadeniz'de kar yağışı bekleniyor.

Pazar günü Düzce, Sakarya, Bolu, Bilecik, Bartın, zonguldak, Bingöl, Muş, Bursa, Kütahya, Balıkesir, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Erzurum, Bayburt, Bitlis, Malatya, Hakkari, Iğdır'da da kar yağışı bekleniyor. Pazartesi ve salı günü kıyı Ege ve Akdeniz'deki kentler hariç Türkiye genelinde kar yağışı tahmin ediliyor. Uzun vadeli tahminlere göre ise İstanbul ve Ankara'da da pazartesi ve salı günleri kar yağışı bekleniyor.

İSTANBUL'DA KAR GELİYOR

İstanbul'da cumartesi günü karla karışık yağmur, pazar günü ise kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor. Pazar günü Düzce, Sakarya, Bolu, Bilecik, Bartın, zonguldak, Bingöl, Muş, Bursa, Kütahya, Balıkesir, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Erzurum, Bayburt, Bitlis, Malatya, Hakkari, Iğdır'da da kar yağışı bekleniyor.