Dilmen'e 'evet’ tepkisi: #ŞeytanaUymaHayırDE

Rıdvan Dilmen’in başlattığı zincirleme video kampanyası, sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Twitter'da #ŞeytanaUymaHayırDE” hashtag’iyle kampanya başlatanlar oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski futbolcu, futbol yorumcusu ve TFF başkanlığı adayı Rıdvan Dilmen, başkanlık anayasasını içeren referandum için 'Evet' kampanyası başlattı. Konuyla ilgili video yayımlayan Dilmen, “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet, ben de varım” dedi. Twitter'da paylaştığı videoda Barcelona forması giyen Arda Turan'ı 'evet' demeye çağırdı. Zincirleme video kampanyası büyük tepki gördü.

‘Spor ve sanat dünyasından isimlerin başlattığı kampanyaya sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Kısa sürede tepkiler çığ gibi büyüdü. Çok sayıda kullanıcı tepkisini Rıdvan Dilmen’e futbolcuyken takılan lakaba göndermede bulunarak “#ŞeytanaUymaHayırDE” hashtag’iyle paylaştı. İlk videoyu çeken Dilmen’in Türkiye Futbol Federasyon başkanlığa göz kırptığı yorumları yazılırken, milli futbolcular Arda Turan ile Burak Yılmaz’a da büyük tepki oluştu.

Meltem Cumbul 'hayır' dediMeltem Cumbul 'hayır' dedi

BARIŞ ATAY'DAN HAYIR CEVABI 

Oyuncu Barış Atay ise başlatılan bu kampayaya cevap niteliğinde 'karşı' bir video çekerek, kampanyayı eleştirdi. Atay, videosunda "Mesajını aldık, almaz olaydık ama aldık. Biz hayır diyoruz. Tek adama, faşizme, diktatörlüğe karşı. Bir gün devran dönecek ve o zaman reddedemeyeceğiniz bir teklif sunacağız. Yok be şaka, muhatap almayacağız sizi" dedi.

Tartışma sürerken Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve Gülben Ergen'nin paylaşımları dikkat çekti. İkili sosyal medyadan 'Atatürk' paylaşımı yaptı. (HABER MERKEZİ)

gokhanana

ataturkana

tepkiana tepkiana2