KHK ile ihraç edilen akademisyen Göregenli: Her şeyi şimdiden özledim

Ege Üniversitesi Sosyal Psikoloji Ana Bilim Dalı'nda öğretim üyeliğinden KHK ile ihraç edilen Prof. Göregenli, Facebook'tan 'veda' mesajı paylaştı: "Umarım biz dönünceye kadar orada olursunuz her kes her şey..." dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Resmi Gazete'de dün yayınlanan son Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilen akademisyenlerden Prof. Melek Göregenli, Facebook üzerinden duygusal bir mesaj paylaştı. Ege Üniversitesi Sosyal Psikoloji Ana Bilim Dalı'nda öğretim üyeliğinden ihraç edilen Göregenli, "Umarım biz dönünceye kadar orada olursunuz her kes her şey..." diye yazdı.

'HAKKINIZI HELAL EDİN'

Barış İçin Akademisyenler Bildirisi'nde imzası bulunan Göregenli'nin mesajı şöyle:

"Geldim ben yine..bu alemlerde en sevdiklerim var..ve galiba insan böyle zamanlarda en uzaktakilere bile daha çok hissediyor hasretini..)) uykum kaçtı zaten uykum pek olmaz ve bu gece normal sanırım..)  Ama şimdi bir canım öğrencim yazmış.. "Hocam Manitunuz sizi teselli ediyor, kar yağıyor.."

yarın belki daha manalı şeyler yazabilirim ama şunu söyleyebilirim şimdi; bu gece canım önceki KHK larda atılanlar için yandığı kadar yanmadı; okulumu -ki hayatımın bildiğim bütün zamanları orada geçti-, işimi, öğrencilerimi, arkadaşlarımı, dünyadaki en iyi bölüm olan bölümümü o kocaman bölümümdeki herkesi -canımın içisiniz- koridordaki kırk yıllık arkadaşlarımı, fakültemin beraber büyüdüğümüz yaşlandığımız ve hiç birisiyle gönül kırgınlığı bile yaşamadığım bütün çalışanlarını -hakkınızı helal edin- , kedilerimizi, köpeklerimizi, içimden hep kimse görmeden çalsam mı acaba diye geçirdiğim o fakültenin önündeki çiçekleri.. şimdiden özledim.. çok özleyeceğimi biliyorum..

umarım biz dönünceye kadar orada olursunuz her kes her şey.."