Reina katliamından kurtulan Nasslahsen: Elinde kalaşnikof tutan bir kadın vardı

Yılbaşı gecesi Reina'da yaşanan saldırıdan sağ kurtulan Fas vatandaşı Sofia Nasslahsen Türkiye medyasına yansıyanlardan farklı konuştu. Nasslahsen içeride bir kadın saldırgan olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Reina katliamından kurtulan Fas vatandaşı Sofia Nasslahsen, Morocco Worldnews'e saldırı anını anlattı. Nasslahsen saldırıda bir kadının da bulunduğunu iddia etti. Saldırıdan sağ kurtulanlardan Suudi Arabistan vatandaşı Hassan Khashoggi de, içeride biri kadın 3 saldırganın olduğunu öne sürmüştü.

Nasslahsen saldırı anını şöyle anlattı: Tam olarak saat 10:30'da kuzenim ve arkadaşımla birlikte oradaydım ve herşey çok güzeldi herkes çok mutluydu. Tam gece yarısı 1:15'te IŞİD mensubu bazı kişiler içeri girdiler ve 'Allahu Akbar!’ diye bağırdılar. Onlar restorantın önüne geldiler ve sağa sola ateş etmeye başladılar.

Ateş eden bir kadın olduğunu iddia eden Nasslahsen "Elinde kalaşnikof tutan bir kadın vardı ve baştan aşağı siyah giyinmişti." diye konuştu.

'POLİS ÇOK  SOĞUK KANLIYDI'

Polisin saldırıdan bir buçuk saat sonra geldiğini belirten Nasslahsen "Onlar durumu kontrol edemediler, çünkü saldırganların bombaları olabileceğinden korktular" dedi. Olayın şokunu hala üstünden atamayan Nasslahsen, polisin saldırı sonrasında kendilerine çok kötü davrandıklarını söylüyor "Polis merkezinde tam 10 saat bekletildik. Bize çok kötü davrandılar. Bazılarımız bayılırken yada panik atak geçirirken polisler oldukça soğuk kanlıydı" (HABER MERKEZİ)

Suudi turist: Reina'da biri kadın 3 saldırgan vardıSuudi turist: Reina'da biri kadın 3 saldırgan vardı