Canlı bomba hakemin düdüğünü beklemiş

Polisin ulaştığı bilgilere göre Maçka Parkı'nda kendini patlatan canlı bomba, Beşiktaş'taki McDonald’s’ta maçın bitmesini beklemiş.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Vodafone Arena önünde geçen cumartesi akşamı meydana gelen ve 36’sı polis 44 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarıyla ilgili, polisin yeni bilgilere ulaştığı belirtiliyor.

canli Polis canlı bombanın göründüğü kamera kayıtlarını inceliyor.

Habertürk gazetesinden Müslim Sarıyar'ın daha önce, patlatılan aracın Aksaray Vatan Caddesi’ndeki görüntülerine ulaşan polis, bu kez de canlı bombanın izini buldu. Bombalı aracın infilak etmesinden hemen sonra Maçka Parkı’nda kendini patlatan canlı bombanın, saldırıdan önce Beşiktaş Meydanı’nda bulunan McDonald’s’ta maç bitimini beklediği kaydedildi. Polis, bombacının yemek yediği McDonald’s’tan güvenlik kamerası görüntülerini alarak inceleme başlattı.

Polis, canlı bombanın patlama yerine bombalı araçla mı yoksa yürüyerek mi gittiğini araştırıyor. Bunu tespit için Beşiktaş Meydanı’ndan Vodafone Arena’ya çıkan sahil yolu ile Akaretler Yokuşu güzergâhındaki MOBESE ve güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.