Twitter CEO’su, Edward Snowden ile röportaj yapacak

Twitter CEO’su Jack Dorsey, Edward Snowden ile Twitter kullanıcılarının sorduğu sorular üzerinden bir röportaj yapacak. Röportaj Periscope üzerinden canlı yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Twitter sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre Twitter CEO’su Jack Dorsey, Eski Amerikan Ulusal Güvenlik Örgütü (NSA) , Merkezi İstihbarat Örgütü (CIA) çalışanı ve gizli belgeleri halka açıklamasıyla tanınan Edward Snowden ile Periscope üzerinden röportaj yapacak.

Dorsey, Snowden ile yapacağı röportajı online canlı yayın servisi Periscope üzerinden gerçekleştirecek. Dorsey,  kullanıcılarının twitter üzerinden sorduğu soruları Snowden’a yöneltecek.

Düzenlenecek röportajın tam olarak neden organize edildiği bilinmiyor ama Dorsey daha önce Snowden'ın affedilmesi için halk desteğini önermişti. Etkinlik ayrıca ACLU (Amerikan Vatandaşları Özgürlükleri Birliği) tarafından da destekleniyor.

Yayın, Türkiye saati ile 13 Aralık Salı saat: 20.05 de başlayacak

Etkinlik @PardonSnowden başlığıyla takip edilebilecek. Twitter kullanıcıları cevaplanmasını istediği soruları ise #AskSnowden hastagiyle tweet atarak sorabilecek.