Gökçek-Cabas kavgasına Tuba Ünsal ve Cem Küçük katıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek ile gazeteci Mirgün Cabas arasında geçen Twitter kavgasına Cem Küçük ve Cabas'ın eşi Tuba Ünsal da dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Osman Gökçek ve Mirgün Cabas arasında İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısı sonrası Twitter kavgası başladı. Mirgün Cabas saldırı sonrası sosyal medya hesabından attığı, “Geçen gün bir arkadaşım anlattı.. İstanbul’daki her bombadan sonra Beyrut’taki arkadaşları arayıp ‘buraya gel, burası güvenli’ diyorlarmış..” tweeti attı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek de, Mirgün Cabas’a cevaben, “Defol git o zaman bizim bir tane ulkemiz var o da TURKIYE Utanman yokmu? Bu memleketten yediğin ekmekten utan YAZIKLAR OLSUN @MirgunCabas” diyerek yanıt verdi.

Mirgün Cabas, Gökçek’e 'niyetim yok ama gidecek olsam ben karar veririm. babamın itelemesiyle yapmam, tosun. @OsmanGokcek_ ' yanıtını verdi.

CEM KÜÇÜK RETWEET ETTİ

Devreye bu kez de hükümete yakın gazetecilerden Cem Küçük girdi. Cem Küçük’e yanıt ise Mirgün Cabas’ın eşi Tuba Ünsal’dan geldi. Osman Gökçek’in Mirgün Cabas’a verdiği yanıtı kendi Twitter hesabından retweet eden Cem Küçük’e Tuba Ünsal, “Çocuklarıma ettirdiğiniz beddular umarım size dönmez ve ailenizi acıtmaz. Allah aileme ettiğiniz lafları affetsin” diyerek karşılık verdi.

Küçük de Ünsal’a, Cabas'ın Berkin Elvan davası savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı eylem sırasında attığı "Bu eylem nasıl biterse bitsin çıkarılacak tek ders var: Çocukları vurmayın, anneleri yuhalatmayın" tweetini hatırlatarak yanıt verdi: “Kocan önce Şehit Savcımız Selim Kiraz’ın hesabını versin. İki çocuğu yetim kaldı.” (HABER MERKEZİ)

osman

tuba