Orman: Maç gelirleri şehit ailelerine

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, saldırı noktasını ziyaret etti. "Kombineyi kaldırıyoruz. Maç gelirleri şehit ailelerine verilecek" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Cumartesi akşamı gerçekleştirilen terör saldırısının yapıldığı noktayı ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu. Hürriyet'in haberine göre, patlama noktasına çelenk bırakan Fikret Orman şu açıklamalarda bulundu:

"Bursaspor maçının hemen akabinde fedakar polisimize karşı yapılan bombalı saldırıyı camiam adına lanetliyorum. Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu kardeşlerimizi kaybetmiş olmaktan derin üzüntü içerisindeyiz. Acımız henüz çok taze ancak bu ülke için birçok sporcusunu şehit vermiş bu camia ite köpeğe prim vermeyecektir. Maçlarımızı stadımızda oynayacağız. Bizler tüm yöneticiler, ailelerimiz ile maça geleceğiz. Renk ayrımı yapmadan tüm sporseverleri de Vodafone Arena'ya bekliyoruz. Bugün itibariyle kombineleri kaldırıyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız maçta kombineleri kaldırıyoruz. Elde edilecek geliri şehit ailelerine vereceğiz. Herkes parasıyla gelecek ve bu parayla şehit ailelerine bağışlayacağız. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. Ülkemiz büyük bir ülkedir. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir."