Bakan Özhaseki’den polislere: İnşallah sizler de şehit olun!

Çevre ve Şehircilik Bakanı, polis memurlarına 'moral' konuşması yaptı. Özhaseki 'hepimiz şehit adayıyız' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Beşiktaş’taki bombalı saldırının ardından Kayseri'de ziyaret ettiği polislere “Biz pes etmeyiz. Hepimiz birer şehit namzetiyiz. Allah nasip ederse ben de şehit olurum. İnşallah sizler de şehit olun" dedi.

Özel uçakla Kayseri’ye gelerek polis memurları Yasin İke ile Osman Börklüoğlu’nun cenaze törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara’ya dönmeden önce, Kocasinan Bulvarı üzerindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Burada konuşan Bakan Özhaseki şunları söyledi:

"Şunu bilsinler ki , bu vatan, bu toprak, bu ezan sesi dinmesin diye hepimiz birer şehit adayıyız. Bu coğrafyada bayrağımızı dalgalandırmanın bir bedeli var. Terörün kökü kazınmaya başladı. Onun için böyle eylemlere başvuruyorlar. Şehirlerde, dağlarda hakimiyletleri bitti. Şimdi sıra sınırımız dışındaki hakimiyetlerini bitirmeye geldi. Can yakıp, ses çıkartacak eylem peşinde koşup, akılları sıra bizi sindirmek istiyorlar. Onların bu eylemleri bizi canımız yanmasına karşın, hırslandırıyor ve hınçlandırıyor. Yüzde 94 oy aldıkları yerlerde artık gezemiyorlar. Halk destekleri bitti." (KAYSERİ/DHA)