Burhan Kuzu: Patlama manidar

Burhan Kuzu'dan başkanlık sistemi teklifinin TBMM'ye sunulması ve İstanbul'daki patlamalarla ilgili tweetler geldi. Kuzu başkanlık sistemi ile ilgili tweet'ini eleştirenlere de tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu attığı tweetlerle başkanlık sistemine ilişkin teklifin TBMM'ye sunulmasını değerlendirdi. Kuzu, "Türkiye'yi ömür boyu siyasi istikrara kavuşturacak ve Ülkemizin geleceğinin teminatı olan Başkanlık Sistemi Meclis'e sunuldu.Hayırlı olsun." mesajını paylaştı. Kuzu, İstanbul'da yaşanan bombalı saldırının teklifin geçtiği sırada bu mesajı atmasına yönelik eleştirilere de, "Sosyal medyadaki kimi kazmalar, ne yazarsan yaz okumadan ve anlamadan saldırıya geçip, bu alanı kirletiyorlar. Bunlar iflah olmazlar. Geç" dedi.

Kuzu'nun mesajları şöyle:

Beşiktaş'da meydana gelen patlamanın zamanlaması bizce manidar.Tam da Sabır,metanet ,birlik ve mücadele günü.Dünya savaşının bir parçası bu. Türkiye'yi ömür boyu siyasi istikrara kavuşturacak ve Ülkemizin geleceğinin teminatı olan Başkanlık Sistemi Meclis'e sunuldu.Hayırlı olsun. Başkanlık Sistemini hedefleyen Anayasa reformu Meclis'e sunuldu Beşiktaş'da patlama oldu.Birileri kan dökülmeden sistem değişmez demişti de! Taşeron PKK köpekleri Beşiktaş'da yine kan döktü.Tasması elinde olanlar talimat verdi ve bu itler yaptılar.Hedeflerine ulaşma ihtimali sıfır. Sosyal Medyadaki kimi kazmalar,ne yazarsan yaz okumadan ve de anlamadan saldırıya geçip,bu alanı kirletiyorlar.Bunlar iflah olmazlar.Geç"