Beşiktaş'tan iki can kaybı açıklaması

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada kongre üyesi Vefa Karakurdu ve Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun terör saldırısında can verdiği duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı saldırıyla ilgili Beşiktaş'tan iki sivil kayıp açıklaması geldi. Siyah beyazlılar saldırıda Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyesi Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası çalışanlarından Tunç Uncu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Siyah beyazlıların, ilk açıklamarında "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı terör saldırısında, 29 yaşındaki Kartal Yuvası mağazası çalışanlarımızdan Tunç Uncu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü. Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize ve Uncu'ya Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Beşiktaş'tan yapılan ikinci açıklama ise şöyle: "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı saldırıda, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyemiz Vefa Karakurdu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü. Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa dileriz." (HABER MERKEZİ)

tunc Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu

Erdoğan: En büyük can kaybını hedefledilerErdoğan: En büyük can kaybını hedeflediler

Erdoğan patlama hakkında bilgi aldıErdoğan patlama hakkında bilgi aldı

Bursaspor: Taraftarımız ayrılmıştıBursaspor: Taraftarımız ayrılmıştı

İstanbul'da bombalı saldırılarİstanbul'da bombalı saldırılar

Al Jazeera: 15 polis yaşamını yitirdiAl Jazeera: 15 polis yaşamını yitirdi