Mahallede baz istasyonu eylemi

Çorum’un Bahçelievler Mahallesi'nin sakinleri, evlerinin yanına baz istasyonu yapılmasına tepki göstererek eylem yaptı. Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe, "Valiliğe başvurduk, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne yönlendirdi. Muhatap bulamıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çorum'un Bahçelievler Mahallesi İpekli Evler 5’inci Sokak'ta Fatih Ö. isimli mülk sahibinin, evinin bahçesini bir GSM operatörüne kiralaması üzerine mahalle sakinleri tepki gösterdi. Baz istasyonu kurulmasını istemeyen mahalleli eylem yaptı.

Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe ile birlikte sokağa çıkan vandaşlar, "Mahallemize baz istasyonu istemiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Muhtar Kızıltepe, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda baz istasyonunun kurulmaması için gerekli resmi işlemleri başlattıklarını söyledi.

Konuyla ilgili yaklaşık 500 kişinin imzasını taşıyan dilekçeyi Çorum Valiliği’ne teslim eden Kızıltepe, yapılan başvurularda hiçbir muhatap bulamadığını ileri sürerek, "500 kişinin imzasını taşıyan dilekçeyi Çorum Valiliği’ne ilettik. Valilik bizi Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne yönlendirdi. Buradan da herhangi bir sonuç alamadık. Gerekirse başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza kadar gideceğiz" dedi.

(ÇORUM-DHA)