Kerimcan Durmaz'a saldıranlar serbest bırakıldı

Samsun'da konser veren Kerimcan Durmaz'a saldırdığı öne sürülen 4 kişi polise teslim oldu. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samsun'da bir AVM'de sahneye çıkan Kerimcan Durmaz'a saldırdığı iddia edilen 4 kişi bugün teslim oldu. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kerimcan Durmaz, 2 gün önce Samsun'da sahneye çıktı. İddiaya göre, konserin bitimine doğru bir grup Kerimcan Durmaz'a saldırdı. Sahneden inen Durmaz'ı takip edip, tekrar saldırdı. Saldırıda Durmaz'ın burnunun kırıldığı öne sürüldü.

Polis tarafından başlatılan soruşturmada şüpheli olarak aranan G.A., D.B., U.D. ve K.K. bugün Irmak Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Durmaz'ı darp ettiklerini söyleyen şüpheliler, ateş etmediklerini, attıkları şişelerin kırılması ile çıkan sesleri, çevredekilerin silah sesi zannettiğini belirttiler.

Sağlık kontrolü için polis merkezinden çıkarılan şüpheliler, "Tek gözlü canavarlar bilsin, bu gençlik herşeyi biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bahçeli'ye sesleniyoruz. RTÜK bunları kaldırsın. Gençliğimizi i... yaptılar. Bunu herkes bilsin" dediler. Polis merkezi önünde bekleyen 20 kişilik bir grup ise, şüphelilere alkışlarla destek verdi.

Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, 4 kişiyi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. (SAMSUN/DHA)