Suriye'de yaşamını yitiren askerlerin isimleri açıklandı

TSK'nin ÖSO'yla birlikte yürüttüğü Fırat Kalkanı harekatının 93'üncü gününde yaşamını yitiren 3 askerin kimlikleri belli oldu. Hava saldırısında Üsteğmen Zafer Er, Astsubay Erdal Bolat ve Uzman Çavuş Melih Özcan'ın cenazeleri Türkiye'ye getirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Suriye bugün saat 03.30 sıralarındaki hava saldırısında 3 asker yaşamını yitirirken, 1'i ağır 10 asker de yaralandı. Saldırıda hayatını  kaybeden ve yaralananlar Gaziantep'e getirildi. Yaşamını yitiren isimlerin kimlikleri de belli oldu.

ÜSTEĞMEN ZAFER ER: Ankara Sincan'da baba evine acı haber sabah saatlerinde ulaştı. Yakınları baba Mustafa ve anne Hatice Er’i bu acılı gününde yalnız bırakmadı.

ASTSUBAY ERDAL BOLAT: Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat’ın Samsun Alaçam'daki baba evine haberi Kaymakam Oğuz Alp Çağlar verdi.

UZMAN ÇAVUŞ MELİH ÖZCAN: Eskişehir Valiliği'nde şoför olan baba Mehmet Özcan ile anne Melek Özcan'a yetkililerce haber verildi.  Haber üzerine fenalaşan anne ve babaya 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Hayatını kaybeden askerler, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Askerlerin Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi. Kilis Devlet Hastanesi’nde yaralıları ziyaret eden Kilis Valisi İsmail Çataklı ve Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı ise hastane yetkililerinden bilgi aldı. Çevik Kuvvet polisi hastane ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, durumu ağır olan askerler Gaziantep’e sevk edildi.

(GAZİANTEP-DHA)