DBP'li Başkan Yardımcısı: Vurulmam siyasi

Önceki gün silahlı saldırı sonucu yaralanan Bağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat satıcı yazılı açıklama yaptı. Açıklamada çeşitli internet sitelerinde olayın ‘borç- alacak anlaşmazlığından kaynaklandığı’ haberinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Satıcı’nın silahlı saldırı sonucu yaralanmasına ilişkin çeşitli internet sitelerinde olayın 'borç- alacak anlaşmazlığından kaynaklandığı' haberleri üzerine Murat Satıcı yazılı bir açıklama yaptı.

'SİYASİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM'

Bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve tamamen spekülatif haberler olduğu belirtilen açıklamada Satıcı, kimseyle bireysel bir sorunu olmadığını ve bu olayın kimler tarafından yapıldığını bilmediğini söyledi. Olayın siyasi olabileceğini belirten Satıcı, “Kimse ile borç-alacak anlaşmazlığım yok. Bu olayın tamamen siyasi veya farklı amaçları olan kişiler tarafından yapıldığını düşünüyorum. Benim kimseyle bireysel bir sorunum yok. Belediyemizin çalışmalarından rahatsız olan ve hoşnut olmayan kişiler tarafından yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Bu tür haberlerle olayı örtbas etmeye çalışıyorlar” dedi.

NE OLMUŞTU?

Murat Satıcı önceki gün akşam saatlerinde aracına binmek üzereyken saldırıya uğramıştı. Yanına yaklaşan kişiler dört el silah sıkmış, kurşunlardan üçü Satıcı’nın ayaklarına isabet etmişti. Saldırganlar olay yerinden uzaklaşırken Satıcı hastaneye kaldırılmıştı. Dün Bağlar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Satıcı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmişti. (DUVAR)