Trump Ankara'ya okyanustan yakın

Donald Trump imzalı üç ayrı kitap milletvekillerinin elinin altında bulunuyor. Meclis Kütüphanesi'nin Trump ile tanışıklığı 1989'a dayanıyor.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - ABD Başkanı seçilen Donald Trump’ın, okyanusun ötesindeki Türkiye’de siyasetçilere bir yürüme mesafesi kadar yakın olduğu ortaya çıktı. TBMM Kütüphanesinde Donald Trump’a ait biri 1989 yılında kazandırılmış üç çeviri kitap bulunuyor.

unknownTrump’ın iş dünyasında yıldızının parladığı döneme ait “Gökdelenler İmparatoru Genç Milyarder Trump -İş Bitirme Sanatı’ adlı kitap 1989 yılından beri Kütüphane raflarında bulunuyor. 1991'de "Trump: Zirvede Kalmak", 2010 yılında da Trump’ın iş dünyasından arkadaşı Bill Zanker ile birlikte yazdıkları “Büyük Düşün” kitabı TBMM tarafından alınmış.

Trump  ‘İş Bitirme Sanatı’ kitabında, “Ben işi para için yapmıyorum. Yeterince param var, hatta ömrüm boyunca yetecek olandan fazla" derken, diğer kitaplarında da başarının püf noktalarını anlatıyor.

'ASLA PES ETMEYİN'

Trump kitaplarında başarıya giden yolların engebeli olacağına dikkat çekerken okurlarına ‘asla  pes etmeyin’ mesajı veriyor: “Hiçbir şeyi sırf  para için yapmayın. Sevdiğiniz için yapın. Tutku duyacağınız bir kariyer belirleyin. Amaçlarınıza hayat verin ve parasal olmayan bir değer bağlayın. Hayata kazanmak için bir tutku bulun, rahatınızı bozun ve konuşanlardan değil, eyleme geçenlerden olun. Baskıyla başa çıkmayı, başarısızlıklardan sonra toparlanmayı ve asla pes etmemeyi öğrenin”.

Etiketler ABD Donald Trump TBMM