Ali Koç, Cumhuriyet açıklamasını 'erteledi'

Koç Holding'in enerji ortaklığı toplantısında konuşan Ali Koç, Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyon hakkındaki soruya yanıt verdi. Koç, "Bu sorunun cevabını daha uzun uzun ve sağlıklı bir ortamda cevaplayabilirim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Cumhuriyet gazetesi yazar ve yöneticilerinden 9 kişinin tutuklanması hakkında konuştu. Koç Topluluğu teknoloji yatırım şirketi İnventram, dünyanın en büyük yatırım gruplarından Mitsui ile ortaklık anlaşması imzaladı. Ortaklık nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyon hakkındaki soruya yanıt verdi.

Hurriyet.com.tr'de yer alan habere göre Koç şunları söyledi: “Bir tarafta hâlâ büyüme oranları, Türkiye’deki yatırım araçlarının batıya göre getirisinin yüksek olması gibi olumlu şeyleri de söyleyebilirim. Ama bununla beraber yabancı yatırımcıyı çekebilmek için ihtiyaç duyulan güvenli liman olma olayında da son zamanlarda erozyona uğrama durumunu da uzun uzun anlatabilirdim. Ama basın toplantısına gölge düşürmemek için şimdilik sadece Cumhuriyet gazetesine geçmiş olsun diyorum. Bu sorunun cevabını daha uzun uzun ve sağlıklı bir ortamda cevaplayabilirim" dedi.