Biriken çöpleri Sur işçileri topladı

Diyarbakır'da çöpler 5 gündür toplanamazken, dün akşam saatlerinde Yenişehir ilçesinin çöplerini komşu Sur ilçesinin temizlik işçileri topladı. Sur Belediyesi'nin temizlik işçileri, dört ekip halinde Yenişehir'in cadde ve sokakların temizledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'da Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Eşbaşkan Fırsat Anlı'nın gözaltına alınmasından sonra kentte çöpler 5 gündür toplanamazken, dün akşam saatlerinde merkez Yenişehir ilçesinin çöplerini komşu Sur ilçesinin temizlik işçileri topladı.

Kışanak ve Anlı'nın 5 gün önce gözaltına alınmasından sonra Diyarbakır kent merkezinde toplanmayan ve HDP'nin valiliği, valiliğin de belediyeleri suçladığı çöp toplama sorunuyla ilgili dün akşam önemli gelişme yaşandı. Daha önce Belediye Başkanlığı'na KHK kapsamında vali yardımcısının atandığı Sur Belediyesi'nin temizlik işçileri, kamyonlarla gelerek komşu Yenişehir ilçesinin çöplerini toplamaya başladı. Sur Belediyesi'nin temizlik işçilerinin, dört ekip halinde Yenişehir ilçesinin cadde ve sokaklarında biriken çöpleri toplarken, ayrıca sokakları temizledikleri de görüldü. (DİYARBAKIR/DHA)