Best FM programcısı radyocu Cem Arslan bıçaklandı

Cem Arslan'ı 'sevgilisi' olarak gördüğü belirtilen bir kadın, radyocuyu program çıkışında sırtından bıçakladı. Arslan'ı montunun kalın olmasının koruduğu belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Best FM ve FB TV'nin sunucularından Cem Arslan (46) bir kadının bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Cem Arslan'a daha önceden 'takıntılı' olduğu belirtilen ve ona yakın olduğunu düşündüğü radyocu kadınlara da saldırdığı öğrenilen Müge Arcan, 6 yıl önce de Arslan'ın sevgilisi olduğunu sandığı bir kadına saldırmak isterken, yoldan geçen başka bir kadını bıçaklamıştı.

Arslan dün akşam 'Gazor' isimli programını sunmak için Taksim Gümüşsuyu'ndaki Best FM binasına gitti. Programını bitiren Arslan, saat 20.10'da binadan çıktı.

Bu sırada ünlü DJ'in sevgilisi olduğunu hayal eden Müge Arcan (40) isimli kadın, Arslan'ın arkasından geldi ve ekmek bıçağını sırtına sapladı. Arcan bıçağı 4-5 kez sallarken, yaralanan Arslan yere yığıldı.

BAŞINDA BEKLEDİ

Arcan bir süre Arslan'ın başında bekledikten sonra kaçtı. Arslan, çevredekiler tarafından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gümüşsuyu Ek Binası Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Üstündeki montun kalın olması sayesinde, saldırıyı ölümcül yara almadan atlattığı öğrenilen Cem Arslan’ın hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Arslan tedavi altına alınırken, Müge Arcan polis tarafından yakalandı.

cem11

'UCUZ ATLATILDI'

Olayı duyar duymaz hastaneye koşan aynı radyoda program yapan Serdar Gökalp, saldırıyı ucuz atlattıklarını belirterek, "Bundan önce de bizim radyomuzda başka arkadaşlarımıza, keza sevgili Cem Arslan’a aynı kişi tarafından böyle bir saldırı olmuştu. Bundan sonra inşallah olmayacak böyle şeyler. Yarayı gördüğüm zaman ucuz atlatılmış bir saldırı olduğunu anlıyoruz" diye konuştu. (İSTANBUL/DHA)