Sağlıkçıları taşıyan minibüs devrildi: 4 ölü

Sağlık çalışanlarını taşıyan minibüs virajı alamayarak devrildi. Kazada 2 hemşire olay yerinde, 2 sağlık çalışanı ise hastanede yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Elazığ'ın Maden İlçesi'nde mesaiden çıkan sağlık çalışanlarını taşıyan minibüs, virajı alamayarak devrildi. Kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi de yaralandı.

Kaza bugün sabah saatlerinde, Elazığ- Diyarbakır karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Maden Devlet Hastanesi'nde çalşan ve gece mesaisinden çıkan sağlık personelini Elazığ kent merkezine götüren Erdal Aras yönetimindeki 23 DT 606 plakalı minübüs, Elazığ'a 40 kilometre kala aşırı hız yüzünden virajı alamayarak devrildi.

Kazada, Maden Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire 42 yaşındaki Gönül Şahin ile aynı hastanede görevli röntgen teknisyeni Çimen Doğan olay yerinde yaşamlarını yitirirken, isimleri öğrenilemeyen ve aralarında sağlık çalışanlarının da bulunduğu 12 kişi ise yaralandı. Yaralılar, Maden ve Elazığ'dan sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Ağır yaralanan Aydın Temiz ve Erdal Aras da tedavi gördükleri hastanede yaşamlarını yitirdi. 10 yaralının tedavisi ise sürüyor.

(ELAZIĞ-DHA)