Hemşire Terzi: Gülen suratı hep aklımda

Şort giydiği için belediye otobüsünde tekmeli saldırıya uğrayan hemşire Ayşegül Terzi psikolojik tedaviye başladı. Tek başına uyuyamadığını söyleyen Terzi, “Serbest kaldıktan sonraki gülen suratı hep aklımda“ dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da belediye otobüsünde şort giydiği için Abdullah Çakıroğlu’nun fiziksel şiddetine maruz kalan Ayşegül Terzi, sanığın serbest bırakıldığını öğrenince sinir krizi geçirdi. Yaşadığı travmayı atlatamayan Ayşegül Terzi, Habertürk'ten Ümran Avcı'ya konuştu. Yanında biri olmadan uyuyamadığını söyleyen Terzi, “Tek başıma dışarı çıkamıyorum. Uzun süre bu korkuyu üzerimden atabileceğimi sanmıyorum. O nedenle bugün (dün) terapiye başlıyorum” diye konuştu.

Tekmeci saldırganı kadın savcı tutuklattıTekmeci saldırganı kadın savcı tutuklattı

Nefret suçu/söylemi ve ayrımcılık kurumuNefret suçu/söylemi ve ayrımcılık kurumu

'ÖLMELİYDİN DİYEN VAR'

Bu süreçte destek verenler kadar kötü yorumlar da yapıldığını söyleyen Ayşegül Terzi, “İyi yorumlar kadar kötü yorumlar da var. Sosyal medyadan ‘Oh olsun’, ‘İyi olmuş’, ‘Ölmeliydin’ diyen var. Vicdansızca yorum yapanlar var” diye konuştu. Ayşegül Terzi yaşadığı psikolojiyi, “Sürekli ağlama duygusu var ve ağlama nöbetleri geliyor. Ağlıyorum. Serbest bırakıldığında gülen suratı hep gözümün önüne geliyor” dedi.

Tekmeci saldırgan tutuklandıTekmeci saldırgan tutuklandı

'HİÇBİR KADIN YAŞAMASIN'

Ayşegül Terzi, “Benim yaşadığımı Allah düşmanımın başına vermesin. Hiçbir kadın yaşamasın” diye konuştu. (Kaynak: Habertürk)

Haberin tamamı