Marmaray'daki 'teknik arıza' ölen işçiymiş!

Marmaray'da bu sabah 'teknik arıza var' denilerek seferlerin 5 saat süreyle rötarlı yapılmasının gerçek nedeni belli oldu. Marmaray hattında bakım çalışması sırasında Fatih Uysal adlı işçinin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marmaray'da bu sabah erken saatlerde bakım çalışması yapan bir işçi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Fatih Uysal adlı işçinin hayatını kaybetmesine neden olan arızanın ardından Marmaray seferleri 5 dakika yerine 17 dakikada bir tek hat üzerinden Sirkeci aktarmalı yapıldı. Yetkililerden yapılan açıklamada ise işçi ölümünden hiç bahsedilmezken, rötarlara 'teknik arıza'nın neden olduğu iddia edildi. 5 saatlik aranın ardından seferler normale döndü.

İstasyonlarda bulunan ekranlardan yolculara, "Teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Sirkeci aktarmalı olarak 17 dakika aralıklarla yapılmaktadır" şeklinde açıklama yapıldı.

İDO SEFERLERİ İPTAL

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi.

marmaray2

Seferlerin iptal edildiğinden haberi olmayanlar sabah saatlerinde İDO iskelesine geldi. Şiddetli lodos nedeniyle seferlerin yapılamayacağını öğrenen İstanbullular geri dönmek zorunda kaldı.

Kadıköy vapur iskelesinde de şiddetli lodos nedeniyle seferler iptal edildi.

(DHA-HABER MERKEZİ)