Altan ailesi: Genlerimizde yok!

Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın gözaltına alınması sonrası Sanem Altan Twitter'dan açıklama yaptı: "Ne yazacağım diye merak edenlere; demokrasi yolunda böyle şeylere şaşırmak üzülmek Altan geni için pek mümkün değil, her türlü haksız olsa da!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın gözaltına alınmasından sonra Altan ailesinden ilk açıklama geldi. Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan "Böyle şeylere şaşırmak üzülmek Altan geni için pek mümkün değil, her türlü haksız olsa da!" dedi.

Gazeteci-yazar Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah Gülen cemaati operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Ahmet ve Mehmet Altan'ın, 14 Temmuz'daki programda kullandıkları ifadeler nedeniyle gözaltına alındıkları öğrenildi.

altan2

Gözaltılardan sonra Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan Twitter üzerinden bir açılama yaptı. Sanem Altan'ın açıklaması şöyle: "Ne yazacağım diye merak edenlere; demokrasi yolunda böyle şeylere şaşırmak üzülmek Altan geni için pek mümkün değil, her türlü haksız olsa da!"