Hakan Şükür: Servetim o kadar değil

Hakan Şükür, el konulan mal varlığı ile ilgili açıklama yaptı. Şükür, Adil Öksüz'le ilgili iddiaları da reddetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan ve mal varlığına el konulan Hakan Şükür açıklama yaptı. Twitter hesabından bu gün mesajlar paylaşan eski milli futbolcu Şükür, 'Gülen cemaatinin  Hava Kuvvetleri imamı' olduğu öne sürülen Adil Öksüz'ün kendisini Fethullah Gülen'le görüştürdüğü iddiasını reddetti.

Hakan Şükür, "Beni FETÖ diye tabir edilen örgüt ile tanıştırdığı iddia edilen Adil Öksüz isimli şahsı tanımam bilmem ve kendisi ile uzaktan yakından hiçbir ilgim alakam olmadığının bilinmesini isterim" dedi.

'200 MİLYON DOLAR SERVETİM YOK'

Mal varlığına el konulmasına ilişkin de açıklama yapan Hakan Şükür, ayrıca 200 milyon dolar serveti olmadığını öne sürdü. Daha önce el konulan Hakan Şükür'le babası Selmet Şükür'e ait mal varlığının 200 milyon dolar tutarında olduğu yolunda haberler çıkmıştı.

5 Temmuz darbe girişimi sonrası Akıncı Üssü yakınlarında gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'ün, Hakan Şükür'ü Gülen'le görüştüren kişi olduğu iddia edilmişti. Adil Öksüz serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışmıştı. (HABER MERKEZİ)