'Derinizi verin bozkurt yetişsin'

Kayseri Ülkü Ocakları kurban derisi toplama kampanyasında 15 Temmuz darbe girişimini hatırlattı: "Cemaatlere verdiğiniz deriler ile hain yetişti. Kayseri Ülkü Ocağı'na kurban derinizi verin, Bozkurtlar yetişsin" sloganı kullanıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kurban Bayramı öncesinde halka çağrıda bulunan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanlığı, kurban derilerine talip olduklarını açıkladı. Bu konuda kullanılan tanıtım görsellerinde ise 15 Temmuz darbe girişimine gönderme yapıldı. Kurban derilerinin Ülkü Ocağı’na verilmesi yönünde yapılan çağrıda, şu ifadeler yer aldı:

"Cemaatlere verdiğiniz deriler ile hain yetişti. Kayseri Ülkü Ocağı'na kurban derinizi verin, Bozkurtlar yetişsin. Biz sadece Türk Milleti için varız. Bu vatana kurban olurum yeter ki sen destek ol. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl Başkanlığı olarak vatanını ve milletini seven, devletine sahip çıkan, ahlak ve iman sahibi, bilinçli gençler yetiştirme gayretimi bizler var oldukça devam edecektir. Bizim bu gayretimize, sizler de bu yılki kurban derilerinizi Ülkü Ocakları’na bağışlayarak destek verebilirsiniz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban derilerinize talibiz." (KAYSERİ/DHA)